Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pochettino je jedan od najpotcjenjenijih trenera današnjice. Budimo realni!
City je premal klub, realno.
osvojice ove godine bez problema, mada bi ja iskreno volio da totenhem osvoji ligu posto su izuzetna ekipa bez nekih igraca od 50 i 100 miliona. covjek ih je izuzetno i poslozio
Tacno se vidi da mali de Bruyne donosi razliku, po meni jedan od najboljih igraca danasnjice..
Jos je Guardiola dobar, tek ce da vidi sta su muke kad mu se na ledja navale jedan kup, pa Boxing day, pa drugi kup, uporedo sa LP i domacom ligom. Dobar je trener, al treba za englesku ligu prije svega iskustva zbog rotiranja i odmaranja igraca, kako god, ocekuje se napeta sezona.
ne znam čemu spominjanje tih kupova uvijek... pa u svim ligama osim engleske se igra 1 kup ali na 2 utakmice, jedino u engleskoj se igra 2 kupa ali na 1 utakmicu tako da to dođe opet na isto zar ne?
+ jedan od tih kupova se i ne smatra ozbiljno... bitan je jedino Fa Cup...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gardijo misli da je engleska Liga ko Spanska i Bundesliga Mc nije Barcelona i Bayern namuces da nesto osvojis sa Mc.
Pocetino ima pencilin za City
Kako Klix sve zna. Nema bolje recenzije pogotovo oko zdravstvenih knjižica