Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi pricajte - Pidro ide u MLS. Postaje milioner dok vi zivite sa mamom
E svako moze igrati za BiH zato smo postali rupa od repke.Moj dedo je bolji od ovoga na slici totalno razocarenje od reprezentacije a nije ni cudo kad je NS sav koruptiran to je slika onoga gdje smo sada.
Zinchenko za sirotinju
sumnjam da ce te se ikom imat pokazat
Kome? i zasto? Vi ste svoje pokazali mrs!
Pulišić i Dest ako budu igrali u prijateljskoj protiv nas neće moći proći Pidru jer je motivisan i jer se u njemu probudio mali Ronaldinjo koji je godinama čučao.Kazu u Ivayle Tute Peteva čuči Diego Simeone ali nikako da se probudi,pokušavali su i respiratorima ali ništa.
u petevu je čučao talent posrao se i otišao
Hoće li se hrvatski državljanin i biznismen E. Silajdžić odazvati pozivu ili će biti povrijeđen?
Najsporiji bezidejni igrac premijer lige...
Ma ko te pita, guraga neko nazor