Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj ovakva igracina 90 miliona ,a tamo neki levati sa 10 golova u karijeri za 60-70 idu hladno
onog moratu platili mislim 60 miliona a da coutinho vrijedi 90...smijesno. morata mu moze vezati pertle
Šteta bi bilo da ode, Liverpool ne zna sa transferima, prodali su Torresa, Suareza, doveli kantu Carolla, sad će prodat' Coutinha i dovest neku kantu na njegovo mjesto.
ovaj malac vrijedi 150 miliona minimalno s obzirom na danasnje transfere
klop je rekao ne,inače i on ode
Ako ovako Barca nastavi cekati da kupi zamjenu za Neymara morat ce dobro pretplatiti nekoga da ga dovedu
Cijena je smijesna, a ako ode zajebace se debelo jer realno da nije LFC sad bi igrao negde na posudbi u italiji iili spaniji. ako je Gerard mogao citavu karijeru u LFC moze i mora Kutinjo ostatak svoje karijere!Pa pobogu nalbolji mu prijatelj -Nejmar- napzstio FCB jer nije mogao biti glavni bas ko sto nece ni Kutinjo.Ako ostane u LFC postace vise id bozanstva u liverpuliu i engleskoj.
Sve sto si napiso stoji al ako ponude dobru lovu ode on. Sve je to biznis od ljubavi nema nista.
pa kako da se ista osvoji kad lesinari sa ogromnim parama sve pokupuju??kutinjo u interu je bio na rubu propasti lfc ga je podigao i dao mu sve valjda to nesto znaci, daj boze da mu se ne vrati naopako!
ako je nejmar 220, onda ne vidim nista sporno!
spirno je ostaluh 130 miliona, Nejmar je komedijas a Kutinjo igra za tim!
p.s. nejmar je i padavicar klasicni!!!
ovaj prije rata ne bi mogo igrati ni za šampionsku generaciju ni Želje ni Sarajva
90 miliona eura ? Ne budite smijesni , ostavite te pare trebat ce vam .. Klop izjavio da ga ne pusta ispod 150 mil , ali i to je upitno za ovaj prelazni rok.