Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Zelju,ali drago mi je zbog ovog covjeka sto je pobijedio. Otjerali su ga iz Zelje kao najveceg kera! Moj Zeljko,sve najbolje sa novim klubom!
ako ko dovede Slobodu u red biće ovaj lik .. nema hodat i zverlat po terenu ko da si na buvljak došo
To Machak. Samo Disciplina kitchme
JEDAN GRAD JEDNA LJUBAV
Koje slavlje tuzlaka na klixu kao da su Reala dobili. Hvala ti Željo kada si toliko velik kada je pobjeda protiv tebe praznik u nekom gradu.
Nadam se da i sami sada vide koliko je jadno kada im je jedini uspjeh kluba pobjediti sarajevske velikane, ljudi žive za taj dan. ahahah
@Komentar iz mase..jarane de ti kakvog hodju potrazi ...naograjso si..malo je rec
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo lave nek si im zaprdeko
kad nema vijesti iz islamskog svijeta je to tuga,žalost,samo oni prave vijesti u kvalitetu,ove sporedne ovo ono,nula
Samo trpaj sarajevskim jazavcima to je najbitnije, kamo srece da si nam dosao prije. NIKO NIKO SAMO SLOBODA!
prodavac magle,Adzem je za njega Kapelo..e sad druga stvar je kad igras u Slobodi i dodze ti Zeljo kao Spalu kad dodje Juventus..naloze se a ovi Zeljini ne mogu da se naloze na seljake...sve je to u glavi
@pizza Juventus!?!? Buhahahah.....
Samo deri debeli,ekipa je odlicna i steta sto je Jagodic ostao onoliko dugo. Vise vrijede Amer i Suljo nego kompletni sastavi metropola iz glavnog grada.Ali nema veze,ima do maja vremena a ima i kup.Kad je ovakav ocajan protivnik na drugom mjestu uguracemo se i mi u prvih 6 a onda sta bude.
gledaj samprasa na slici. pojeo zelju hahaha