Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorit ćete kurčinu a trofej nečete osvojiti
prenosi li ko?
Rutinski odraditi ove tri utakmice pa da slavimo
moj Petroviću reci igračima nek padaju oko centra, svirat će se penal ... ovo je davno završeno ko i sve u BiH....
kme kme
mama ti zavrsila ili........
Hajmo plaviiiiiiiiiiiii...
Al nam savez podmeće "kukavičije jaje " u liku i djelu pitarskog sudije A.Jakupovića . Bit će teško igrati protiv njih a još teže protiv ovog pitara.
@kameni19, Pitarski sudija?? Sjecam se da je jednom taj rumenu papak sudio derbi i ostetio Sarajevo. Treba napomenuti da u doigravanju za prvaka Zelji dvojica sudija koji su supendovani poslije utakmice??
@BW1 A ti se samo jednom sjecas a ja se sjecam bar tri derbija on i onaj sto ga sada pljujete a titulu vam donio Valjic. I jos treba li napomenuti da je taj papak Jakupovic suspendovan posle derbija jer je sudio u korist vas. Da dvojica sudija su suspendovana i jedan i drugi zasluzeno ne samo što su sudili u "korist nas" nego i u korist drugih odnosno pravili kardinalne greske na racun i nas i protivnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)