Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez vecih problema 3 boda su na Grbavici !
Kako cemo da vas prizemljimo na Grbavici . Necete sebi doci za godinu.
Jeste se digli, ali na vašu žalost uzalud. Ne zna se ko je gori od nas, derbiji će vjerovatno završiti 0:0, ni jedni ni drugi nemaju kvaliteta da budu toliko bolji od protivnika.
P. S. Vi ćete izgubiti od Zrinjskog. zapamti šta sam ti rekao, tu će vam biti kraj nadanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nema od tog nista, zeljo - krupa X, rajvosa - zrinja 1, mora rajvosa bit prvak a sloboda 4. aj 'oce bit love rajvosa : zrinja 1 zeljo : krupa X radnik : petokraka 2 uk kv. 40,8 KM
hahaahahahhah ko da je Real a ne Krupa.
@ChrisRone nezgodna je krupa ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo se mora umrijet i porez platit!
Lendrić se uživio k'o da je Džeko, sve nešto hoće-neće!
U ovoj nikad goroj ligi, da se trudi upola kao Zeba, sada bismo bježali bar pet bodova Zrinjskom!
@D1N0.K Nemoj srat, frajer igra dobro, jest da je malo slabiji u zračnim duelima ali se popravlja, pa na jesen nije mogao da zabije 1 na 1 kako treba a do sad zabio 4 gola takva. Pobjegao 6 golova strijelcima lige, tako da ne seri.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)