Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alkoholčaru,drzis hairlahovica na klupi i ekipa ti nema nikakve veze i potpuno ste zasluzeno izgubili,zao mi tuzle jer zaasluzuje bolji nogomet, poz s juga...stidi se !!!!
haj Slavko ne kaki, im'o si u Želji bolje uslove i bolje igrače pa je igra bila bezidejna, svaki mogući napad je iš'o preko Stevanovića a u slučaju da Željo vodi, onda su svi bili na golu, tačno je bilo mučno gledati Željine utakmice dok si ih ti vodio pa tako je slučaj i sa Slobodom
e jes se dokazao kao treeneer svaka mu cast. uzmi stopericuuu i sendviccc. slavko petroviiiic
Prevara od trenera. Trener u pokusaju.
Izvadi svoj notes mozda izvuces kakvog igraca ublehasu
Treba sa potencijalnim pojacanjima prvo ispitati imaju li ideja i volje!