Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je slavko pametno odigrao bod fino nisu htjeli da se puno otvaraju jer veliki je ulog bio a dolaze nam.na grbavicu super nece samo valjati ako pobjede sarajevo remi bi bio odlican i onda fino krupu mlatnemo i zdravo
Bravo Slavko idemo dalje protiv Krupe bolji rezultat,zao mi je sto se povredio Zeba.Ali borimo se za prvo mjesto ostvaricemo taj cilj.Zeljeznicar za zivot cijeli.
Mnogo smo jaki.
vidim dovuko vam se brko sa levanta hahahahahaaaa
Da smo dali vise golova nego sto smo primili pobjedili bi, a da smo primili vise golova nego smo dali izgubili bi
Hoces u trenirci u evropske tekme voditi?
Trener seose turnirske supacke taktike,udaraj,valjaj se,izbijaj,kupuj i varaj sudije ,koskaj se i prodaji muda pod bubrege a ljepote od igre ni na mapi.
Zeljo se opasno digao , al vjerujte da ce ih Sarajevo mlatnuti na Grbavici . Tako to obicno bude kad se jedan od ova dva tima previse uskurci .
ne brukajte se sa ovom kukuruz ligom i vasim odron klubovima i kupljenim utakmicama i titulama U pretkolima vas deru ispodprosjecne ekipe iz Malte, Albanije, Bugarske. Madjarske.... JADNI STE
Jadan ti tata sto te napravio jadnog.
Moj Slavko losi ste malo je reci,koliko ste najavljivali pisanje po ligi,ovo je sramota.
Mi pisamo po vama.