Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi popij apaurina pitaru trese se jos stativa na kosevu
Ma šefe kapa dole. I apsolutno upravu za ovo, niko se sa Krupom nije nadigrao, poderaše slobodu u prvom dijelu, nadigravali se sa Zrinjskim i Zrinja se provukao sa remijem ... Sarajevo sretno došlo do pobjede, tačno. Autogolom. Prema tome. Odlično za početak nastavka prvenstva. I ne kontam čemu hejtanje od strane navijača manjeg Sarajevskog kluba, ipak je ovo članak o našem šefu struke :)
e vidi ti novinara,ja nigdje nisam mogao procitati rezultat 😳😂
Slavko the king....sredice on njih bice to ekipa za 10
Sarajevo je sretno doslo do pobjede? Eto kakav si profesionalac mrvice kad nas u usta uopste uzimas Seremo ti se u usta a protiv vas cemo do pobjede doci spretno, jedva vas cekamo!
Rekao je da je samo sarajevo odnijelo sva tri boda, više sretno Objektivno i realno ;)
Hrgota@ poserem ti se mrtvima na kosti
PRIKAŽI ODGOVORE (10)