Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne pjevas himnu goathfuckeru
SPORT & POLITIKA. VEĆ DUGO DUGO POLITIKA MIJEŠA SVOJE PRSTE GDJE NETREBA
Petković je katolik Iz BiH koji nema nikakvih problema sa Albancima, tako da je ovaj komentar Behramija suvišan, jednostavno ima 33 godine i vrijeme je da šanse dobiju mlađi igrači.
@DrynskyFreeSrpska Predsjednica RH je rekla da su Hrvati i Albanci braća po oružju, kada su igrale reprezentacija Hrvatske i Kosovo bila je prijateljska atmosfera izmđeu navijača, pogledaj: https://www.youtube.com/watch?v=lrbGifsNbMI https://www.youtube.com/watch?v=Tn5Q-093iTU U najmanju ruju imaju korektne odnose.
@DrynskyFreeSrpska Očito nisi upoznat sa činjenicom da Albanaca ima i katolika (u Albaniji preko 10%) kao i na Kosovu i u Crnoj Gori. Osim ako nisi milio na katolike "nealbance".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogi griješe kad govore Velika Albanija, radi se o prirodnoj ili etničkoj Albaniji koja bi uzimala samo ona područja gdje su oni aposlutna većina, njima ne treba ništa tuđe!
Mislim da će i Švajcarska ako se kvalifikuje sljedeći put proći kao i Njemačka. Ovaj naš Balkan će razmontirati Evropu.