Još jedan Bosanac u Rimu
1
Petković imenovan za trenera Lazija
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo troprsti, coek\' je bosanski hrvat. a i da je kolumbijac opet je 1000x bolji coek\' od tebe
ja pogledo pasoš i na njemu hrvatski grb,a živim u Hercegovini...šta ćemo sad,lojavko??
MI imamo svoju drzavu. Vi ni sami ne znate gdje pripadate. HRV i SRB vas iskoristavaju kada su izbori u pomenutim drzavama. Vi nikada necete biti PRAVI srbi i hrvati. Vi ste bosanci pravoslavne, odnosno katolicke religije. jel kontas glupsone ??
Sretno PITAR......
Bosanac je moj ćuko, a dva naroda, Hrvati i Srbi, znaju đta su, za razliku od vas koji znate jedino da su vaši preci prodali vjeru za večeru i da su hrvatski i srpski škart, otpad, isprdak...
posto vecina ako ne i svi, sr.bi i hr.vati iz bosne ne vole, necu reci mrze a treabo bih, mus/limane bosnjake .. dali se oni mogu nazvati Bosanci ?
hrvat..veliki ustahha, jedan od osnivaca hdza, a mrzi mus/limane .. licno ovo znam .. tako da za ovog bosnjaka nece biti mjesta u timu ..
čovek je rođen u jugoslaviji, tako da je jugosloven!
hahaha,neka bude Bosanac,samo nek nije loyavi Bošnjak,izmišljena nacija 1993.u kafani
@bols,ivo miro,star - momci pogledajte pasose i fino pricitajte sta pise ispod imena i koji je grb pored nece skoditi.
Rodjen je u Sarajevu. Sarajevo je u Federaciji BIH,Federacija BIH je u drzavi BOsni i Hercegovini i to nas dovodi do zakljucka da je BOSANAC.
Hrvat iz bosne trener Lazia, kakva brutalna dominacija...
covjek koji je rodjen u Bosni i Hercegovini, bilo da je pravoslavac,katolik,musliman ili neke druge vjeroispovjesti, je BOSANAC.. covjek koji je rodjen u Hrvatskoj,bilo da je katolik,pravoslavac,musliman ili neke druge vjeroispovijesti, je HRVAT.. covjek koji je rodjen u Srbiji, bilo da je pravoslavac,katolik,musliman ili neke druge vjeroispovijesti, je SRBIN.. svako drugo nazivanje sebe pripadnikom jedne drzave, a zivis u drugoj drzavi u kojoj placas poreze,doprinose,lijecenje ma sve zivo sto postoji, je jedna velika zabluda, iskrivljenost u umovima takvih osoba..
sramota je uopste sto se ti poredis sa njim. Ti si rodjen u pm i zatrovan si nacionalizmom a pomenuti gospodin je bosanac a i ti si (nazalost)
Bosanac?? hahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahah