Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sve mislim navijacu za komsije a onda se pojave likovi s Mladicevim slikama na majicama. Strashno nesto, ti ljudi su definitivno bolesni i bojim se da im nema lijeka.
Na ovom SP-u je Messi užasan i nije ništa napravio kao i Ronaldo 2014. Ali gledajući čitavu karijeru razlika je što Messi igra za tim, kada mu ne ide on će pokušat asistirat, dribla, pravi višak, stvara šanse, a Ronaldo se samo zabije u peterac i čeka da sve njegovi suigrači naprave za njega. Ronaldo nikad neće biti bolji od Messija, a ni Messi nikad neće biti bolji od Maradone iako mu je blizu...
@ritmututukizabaohao Ja svoje mišljenje neću promjenit samo radi zadnje 2 utakmice. Opet ponavljam, Ronaldo jeste bolji na ovom SP-u ali šta ćemo sa prošlim? Gdje je tada bio Ronaldo, a gdje Messi?
sta da Messi radi kad Sampaoli igra s trecem sastavom protiv Hrvatske, kao da je Hrvatska Bolivija ili San Marino. Pa kad bi Real istrco s drugim sastavom Ronaldo isto nebi mogao nista napravit kao sto se vidjelo nekoliko puta ove sezone kad je Real odmarao neke igrace.
@chapito pa Ronaldo i igra sa drugim sastavom svaku tekmu pa ti hoces da kazes da je reprezentacija Portugala bolja od Argentine pa ti nisi normalan ali stvarno ti kazem ti si lud i nemas pojma o fudbalu a ni zivotu prije svega
Razlika je u tome da Messi odigra jednu losu utakmicu od 10 i Barcelona/Argentina gube/ispadaju. Ronaldo odigra 7 od 10 losih, izvuku ga Ramos, Bale, Eder u finalu EP koje su dobili bez njega. Ove godine u polufinalima LP nije postojao ali je ostatak ekipe Reala odradio posao. U finalu ga niko ziv nije vidio ali je Bale povukao. Isto se desilo i u 2 finala protiv Atletica gdje nije postojao ali je pokupio sve zasluge zbog fantasticnog marketinga.
Messi i u Argentini i u Barceloni mora po loptu na svoju polovicu, Ronaldo kampuje na 30m od gola protivnika.Messi je na obje utakmice na SP imao po 2 igraca koja su igrala flaster na njemu, kao i u dosta utakmica Barcelone, jer protivnici znaju da je tu kljuc. Ronaldo je svaki put kada je primio loptu imao ispred sebe kilometar prostora, nikad jos nisam vidio da je neko stavio flastera na njega.Zakljucak cijele price je da je Ronaldo golgeter, Messi sve. Ronaldu osim golova nemas sta ocjeniti.
@Crni.ILko da Messi ima prostora koliko Ronaldo zabijao bi sedam golova po utakmici
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mada ih svi otpisase ja jos ne...cak sto vise mislim zbog svega sto se desilo da ce da doguraju daleko na ovome prventstvu...ovako jedne godine Francuze popljuvase na grupnoj fazi a oni kasnije prvenstvo uzese....
Messi je najveci talenat ikad. Ne igra na misice vec cisto umijece. Sta je Petit govorio 2014. Kad je Messi sam odveo Argentinu u finale. Nije on kriv sto su Higuain i Palacio antitalenti u velikim utakmicama.
@opp cuj Higuain antitalent. Al eto Ronaldo se usrecio sa onim svojim igracinama Martins Guedes pa opet zabi 4 gola
@perfekcionista3 messi je dovodio higuaina do finala, a ronaldo je sa njim ispadao od lyona.. eto ti razlike..
Ne serite, s kim to Messi moze da razvije dobru igru kad idiot od selektora ne pruza prliku igracima kao sto su Pastore, Icardi, Dybala, Di maria, Higuain... Ne moze jedan igrac sam da igra kad nema s kim dupli pas odigratm
Jok, ja sam odredjivao ekipu, a gledas li ti kako izgleda igra Portugala, dodaj Ronaldu i to je to, njegovo je samo da suta.
Valjda mu te glinene golubove u statistiku racunaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ronaldo je veliki sportista i gospodin za Mesija. Kad izgubiš (Mesi) stisneš ruku protivniku i cestitas mu na pobjedi, Mesi to u zadnjoj utakmici nije uradio,miš mali.
Sportista i gospodin zapne za liniju i jos trazi VAR sa suzama u ocima, joj karine od gospodina. Messi-a cupaju najjace,sto mogu ali se bori da nastavi igrat i ne padne, Messi igra za cijelu ekipu, a cijela ekipa igra za Ronalda.
Ovdje neki mijenjaju mišljenje kako vjetar puše. Pa Ronaldo nakon svake utakmice kad god Real izgubi bježi kako bi što prije popravio svoju frizuricu. Nikad nikom neće da čestita... A sjeti se samo šta je Ronaldo izjavio nakon utakmice protiv Islanda na EURU 2016. Messi onako nikad ne bi ponižavao protivničke igrače sa svojim izjavama. Čitav Island ga je zamrzio zbog toga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ocekuje se reakcija nedima
haha pa ja samo pišem kako bi nervirao ovog antea koji brani ronalda kao da mu je otac.. hebo ga on...
pogledaj samo njegove bolesne komentare. psuje drugima mater i sestru zbog ronalda