Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je ovaj Petev,zabrinut k'o Visoki predstavnik.
evo ja bih mogao da te savjetujem, svakako sam bez posla , a imam i diplomu sa sarajevskog pravnog fakulteta, dokument koji strucnjaci u tom savezu mogu samo vidit na televizji
Moze on i bez saradnika.
Tuta Bugarin
Kako ne zna pa sa Zdravkom Mamicem to zna svaka budala
Neznam hoce se ljutit Sasulo ali eto mi mozemo Rasulo uzet
nfsbih lopovi
Zbog ponovnog uplitanja politike u sport UEFA treba ove kvalifikacije repku BiH diskvalifikovati. Taman da se rešetke očiste od go v anah.
Petev je kukavičije jaje i kako budali nije jasno da je nepoželjan. Ovu rundu kvalifikacija BiH treba dobrovoljno da preskoči jer nema šta očekivati. Nema s kim, nema s čim.
Mrs nazad u Bugarsku odakle si i dosao! Nama treba bosansko-hercegovacki strucnjak, a imamo ih dovoljno!
Pa vidi se na slici da mu nije lako
Hahahahahahahahahahaahahahahagahah
Petev GO HOME!!!!!
Ivajlo, Mamićev k. sine, napoljeeee !!!!!!!!!!!!
Nek se nesto napise, nesto bezveze pa makar i glupost bila. Kakve veze Mamic ima sa BH savezom. Kad bi ih Mamic preuzeo i napravio bi nesto od njih.
Ko da je doveden da saradjuje s nekim. Ma hajte molim vas
A što će mu ko!! Svakako ovi iz saveza komanduju tako da i sam selektor je višak.
Malo nas je al smo govna
bas lijepo o sebi mislis 😊