Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JO GOLMANA KURVE SMRDLJIVE OTKOTRLJAO SE KAO DA GA JE GRANATA BACILA....
Zbog petarde prekinuli mec? Kod nas se napravi bakljada u pola utakmice, sudija lijepo prekine utakmicu na jedno pola sata dok se dim ne oduva, pojedu se u medjuvremenu cevapi i onda slijedi nastavak. Bas su ovi francuzi neki sitnicari...
Sjeća li se ko golmana Bojana Tripića što je sa Modričom bio prvak naše lige. Tada je važio kao jedan od boljih i poslije te sezone došao je u Čelik braniti kao zamjena za Jasmina Burića koji je trebao u Lech da ide. Elem na prvoj domaćoj utakmici neko baci petardu ali ona petarda velika ko dinamit i sad šta je lik konto pojma nemam ali uze je u ruke valjda da je izbaci i eksplodira mu u šaci. Ništa, frajer samo skide rukavice, poli ruku vodom i nastavi branit.
Nasim golmanima armature, baterije, kamenje i sl. prozuje pored usiju ko metak a o pirotehnici da ne pricam..
nikad zaboraviti utakmicu milana i dide
kod nas jedino kad bi granata roknula tad bi otkazali tekmu