Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a imate para za putovanja , a nemate da isplatite igrace
BIH je zemlja sa idealnom klimom u kojoj se mogu stvoriti idealni uslovi za treninge a ovako se stotine hiljada ostavlja drugima, sramota. Ovo treba zabraniti na nivou Fudbalskog saveza
kakvi ste klosari i Ilidza vam je puno
Trebaju na Igman na pripreme . Gore je najveca koncetracija ozona u Evropi. 91 .god Crvena Zvijezda imala pripreme na Igmanu i osvojise ligu prvakaaa .
Široki i Zrinjski dva su kluba bratska. Za njih navija cijela Hrvatska
Široki i Zrinjski dva su kluba bratska. Za njih navija cijela Hrvatska
ko gdje, naši katolici u Medjugorje.
Vidi hercegovaca ne miču iz hercrg-bosne hahahhahahahahha
na vlasic ih treba poslat, a ne u toplije krajeve
skuplji je Vlašić zimi od Antalije
NK Čelik S obzirom na to da je Skupština NK Čelik tek jučer izglasala ulazak investitora u klub, plan priprema i sve ono što očekuje klub u narednom periodu trebalo bi biti poznato uskoro. Investitor iz Turske se prema ugovoru obavezao da će platiti pripreme seniorske ekipe u Antaliji pa će vrlo vjerovatno to biti destinacija na kojoj će Sloboda obaviti glavni dio priprema.  droga?
Haha i ja sam skonto, dva puta čitam, kontam ko je lud ovdje
I to loša..