Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako...decko zasluzuje priliku...sjetimo se kada je Modric stigao u Real i nakon prve sezone proglasen najvecim promasajem....velike stvari imaju male pocetke
Pa jeste li gledali intervju proslog ljeta kada je Luka Jovic rekao da i on sam nijr znao da ce igrati za Real.Nego ga klub Real Madrid oznacio na Instagramu i napisao welcome hahaha a covjek jos nije potpisao zvanicno..Real ga je uzeo da ga nebi neko drugi...ali eto steta ,velika greska sto se zaletio.
Najjaca mi je stavka 4. Znaci i ako mozda nisi kompleksaš i ovisnik o društvanim mrežama moraš visiti na njima i objaljivati sve?
Levatu, neko tog ranga ima PR tim koji se time bavi. To je vrlo važno za karijeru.
Juče ste ga prozvali realovom zvijezdom a danas blago rečeno katastrofa... Koji ste vi likovi cccccc
Pa svakako ne igra u RM, kakvo mjesto?