Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juzna Amerika igra daleko najljepsi fudbal. Ovo prvenstvo to samo potvrdjuje. Peru je izuzetno prijatno iznenadjenje. Fudbalska nacija, koja se, zamislite, nije uspjela plasirati na SP u Brazilu proslog ljeta. A vidi ih! Chile - Argentina...velika utakmica. Ne samo zato sto je finale J. Amerike. Dvije nacije koje igraju atraktivno, a imaju kvalitet. Argentina je, po mom misljenju, trenutno No. 1 u svijetu fudbala, i ima blagu prednost u finalu. Chile, s druge strane, je kuci, pred svojom publikom. I nesumnjivo ima potencijal da uspjesno parira Messi-u & Co. Otvoreno...
Oni su zadnjih 30 godina broj jedan u svijetskom fudbalu i kad nalete na Njemce izgube se ko riža.
Ima li se gdje ovo gledati, u koliko sati
Jedini ovlasteni program za prenos je beIN Sports. Oni prenose za Australiju, Aziju, Afriku, Evropu i obadvije Amerike. Pokusaj pronaci live streem na internetu a od domacih programa mislim niko. Jedino nosam sigurna za SK. Iskreno sve utakmice su bile jako zanimljive i po meni kvalitet je bolji nego u mnogim mecevima EP a sudenje je haos. Ono sto se svira kao prekrsaj u Evropi za njihove sudije je sastavni dio igre i ne svira se nista sto nije bas krupan prekrsaj. Sve u svemu super.
daj bože da Ćileanci osvoje....teško al nikad se nezna.....
Ih, da je Pape vodio Paragvaj... Daleko bi bili od borbe za trece mjesto!