Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne cakle se njemu oči džabe, malo je pretjerao. 3 tekme po 120 min. Neznam al normalan čovijek to nemože tek tako podnijeti, osim ako nisu u pitanju dodatna srestva za energiju.
Slovenija-Skijanje,Kosarka Srbija-Kosarka Hrvatska-Nogomet,Vaterpolo,Rukomet BiH- Zvezde Granda
uzp, agresija, genocid ...cije bjese hmmmmmm.....pedofilija gratis!:))
@sarajlijaXjeboKLIX pa to je defakto srbija i hr. Samo sto ste preglupi da skontate :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
- Kako se zovu Hrvati kad prodju dalje? - Ostashe. -Kako se zovu Srbi koji ne prodju dalje? -PoCetnici.
Dzaka dobrodosao u Liverpul, Markovic i Kornjaca alahimanet!:))
yebla ti obojica materesinu sta se bunis?:))
Taktike, taktike. Nema tu romantikeeeee. Engleze su shebali na ovaj nacin, rumours, rumours, i onda hop prvi sastav. Francuzi to zznaju, i nece olako pasti na to. Kako god NEISKUSTVO francuskih igraca kostat ce ih. Pavard ili Hernandes su svjetska klasa, ali Vrsaljko ili Strinic su za njih Roberto Carlos. Umtiti ce ispast vise puta u toku tekme. Da je tu Koscielny imali bi strasnu obranu Francuzi, ovako bice suplji
Ovo je maksimum Hrvata. Ljudi daju sve od sebe da prodju dalje iako se radi o ne tako jakim protivnicima (Danska, Rusija, desorijentisana Engleska), dok na drugoj strani Francuska s pola snage dobija fizicki dosta spremnije i kvalitetnije ekipe. 2:0 za Francusku u finalu.
Jel ti sad malo lakše kad si izračunao da ćemo biti drugi.
Svjetsko prvenstvo je turnir gdje inspiracija i emotivni naboj igraju odlucujucu ulogu pogotovo u duelima dvije kvalitetom skoro podjednake ekipe kao sto je slucaj i ovog finala...moze biti i 2-0 za francuze ali moze biti i 2-0 za hrvate.....ja mislim,bez obzira na umor,da je inspiracija i voljni momenat nesto veca kod hrvata pa im zato dajem prednost.....u prvih 15-20 min.sve ce se pokazati....!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MA NEMA VEZE , HRVATSKA ĆE DO TITULE AKO TREBA I SA DESETORICOM.