Nogomet
1

Perez potvrdio Mourinhov povratak na Stamford Bridge

Totalsport
Florentino Perez
Florentino Perez
Iako je engleska nogometna Premierliga prerano objavila povratak portugalskog stručnjaka Josea Mourinha u Chelsea, pa se potom izvinila, posljednji Portugalčev poslodavac potvrdio je da je to Mourinhova iduća destinacija.

Podsjetimo, u nedjelju ujutro se na službenoj internetskoj stranici Premierlige pojavila vijest da se Mourinho vratio na klupu Chelseaja, a jedino je ostalo upitno na koliko je godina sklopio saradnju.

Naime, u naslovu i tekstu, koji je naknadno povučen, stajalo je da je Portugalac potpisao xx-godišnji ugovor. Članak je objavljen s datumom 3. juna, dakle očito se očekuje da će Chelsea u ponedjeljak potvrditi vijest o imenovanju Mourinha.

"Radi se o grešci vezanoj uz objavu. Nemamo nikakva saznanja o dogovoru između Mourinha i Chelseaja", nevješto je opravdanje glasnogovornika Premierlige koji je dodao i da je upućeno službeno izvinjenje Chelseaju.

No, predsjednik Real Madrida Florentino Perez, koji je prije tri sezone angažirao Mourinha na klupi "kraljevskog kluba", potvrdio je engleskim medijima da će se Portugalac vratiti na Stamford Bridge, gdje je "stolovao" od 2004. do 2007. godine.

Mourinho je u subotu posljednji put vodio nogometaše Real Madrida u prvenstvenoj utakmici protiv Osasune (4-2) i sada više nema nikakvih prepreka da bude potvrđen njegov povratak na Stamford Bridge. U prvom je mandatu s Chelseajem osvojio dva naslova u Premierligi i jedan FA Cup.