Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jest zima !!
ma J.E.B.O. vise i ovo... cijela spanska liga samo Barca i Real.. nije vise interesantno (osim derbija ova dva kluba)
Za sve ima lijeka,i za real...Naprijed ZMAJEVI , ima nas u banja luci koji volimo ovu zemlju a mrzimo nacionaliste poput Dodika !!!
PONOVO FASCHISTICKI KLUB IZ MADRIDA POKUSAVA DA OSLABI DRUGE TIMOVE KUPUJUCI NJIHOVE NAJBOLJE IGRACE.NEMA VECIH JADIVA OD regala I NJEGOVIH NAVIJACA.CRKNITE SVI!!!!
sta mu je sa ustima na slici?
čuj rooney, na zalasku... frajer je 85. godište, kakav crni zalazak... Rooney je karika koja Realu nedostaje da preuzme primat. Prehodali bi i Španjolsku i Evropu..
ROONEY JESTE DOBAR IGRAC ,ALI NA ZALASKU .NIJE BOBAR ULOG
Čuj, cela Španija između dva kluba ( Real i Barca ), pa sine cela Evropa je trenutno između dva kluba! Pa Real Madridu i Barceloni nijedan klub ne može ništa! Pomirite se sa činjenicom da su ovo dva najveća kluba trenutno i dva najveća kluba na ovoj planeti svih vremena!
prodajte barselonu i real i rijesite evropsku krizu, podmiritr sve dugove italije i grcke
ko\' kad su vam lijepi Messi,Valdes,Alves itd..da nije Shakire na kojoj se svi redaju reklo bi se da su svi pederi..al eto.. PS: za barcinog uhljupa
a treće zaboravih...roney dobro došao u klub asova...
i dalje mi vrijeđamo,rugamo se i ako nam argumenti nisu valjani..upravo radi ne civiliziranog ponašanja dobili smo 6komada jer smo odvratni bili prema ljudima,ljudi su radi onih povika uvreda 200posto dali,al haman mi toga nismo svjesni i nažalost izgleda da nas ovaj poraz ponovo neće naućit nićemu,barem da naučimo respektirati boljeg od sebe..a drugo,pričamo o ronaldu koji radi za svjetske brendove,nažalost uhljupa moram da pitam imali ogledalo kući,malo svi sebe trebamo pogledati i pustiti ljude da žive svoj život...
http://www.premiership-balkan.com
Moze on mami svojoj dati zeleno svjetlo!!!!!
Ne znam samo hoce ih pojacat ili oslabit.
kristina ce protestovati sto dovode ruzne igrace u real zbog radi toga ce postati najruzniji tim u primeri.. pepe monkey, kristina derpe, jos ovaj shrek i nema dalje..
HAHAHA dobar vic ocami hahhaahahahahahhaahahahahahhaahahahahahhaahahahahahhaahahahah