Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam tekmu , sunderland bio bolji
Pep dobija tekme i kad njegove ekipe ne igraju dobro...vidjet cemo tek pravi City za jedno mjesec ili dva...da vec sada dominira nije bilo za ocekivat...
Doci ce vrijeme kad ces se morat dokazat.United,Chelsea,Arsenal,Liverpool zeljno iscekuju to tiki taka smece od igre
Na guzove ovo bilo. Penal i autogol. Jos su imali 2 prilike i to je to. Prevara zvana Pep, jos ce on sijedih da dobije u Engleskoj, vidjet cemo ga u gostima kod Stoke :)
@BrainBubbles 100% prevara! Eno sad L.Enrique isto uzima sa Barsom svasta, Pa ako je tako dobar trener, što nije s Romom uzeo ni mjesto u Evropi... A sad i on kofol posta trenerska velicina... Samo sto je Pep bio prije pa se "proslavio"
Ovaj City nikakva ekipa, a i Gvardiola nikakav trener. Ne broje se dodavanja i posjed lopte nego golovi.
pepe je to kao neki trener nidje veze jest tesko voditi barcelonu -bajern tek ce se sada vidjeti kako je los trener jer u engleskoj ne mozes otici u goste i unaprijed upisati bodove kao u spaniji i njemackoj a ovi neki takozvani treneri unistise fudbal sa nekim kao taktikam a potrosise silne novce za slaganje ekipe
700 dodavanja-1 gol i 1 autogol..jedva po mom mišljenju
I taj jedan iz penala :)
Jadovi,pa kad kazu City veci klub od United-a
polako.. tek je prvo kolo... ima još 37 utakmica