Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Murinjo i Pepe su prvi tandem deb.ila, a Mancini i Baloteli drugi. Razlika je samo sto prva dvojica su u fudbalu klasa a druga dvojica teski am.ateri.
Kakav idiot. Glup ko panj!!! Fudbaler sa posebnim potrebama...
najjaca scena zadnjih par godina na fudbalskim terenima.Stvarno je ovaj Pepe delagat klasicni.
ovaj pepe ce naletiti na nekoga ko ce ga prosuti ko rizu jer to i zasluzuje i on i baloteli
Navijam za Real Madrid, ali Pepe mi je najmrzi igrac..
Zaboravih jos dodati da je Lessi k\'o pas pusten s lanca kad Pepe dobije crveni, nes ga savit u avliju za dukat...
Pepe je legenda, svaka mu cast, jedan od najboljih stopera danasnjice, pored njega Lessi se ne vidi, manji je makovog zrna, a cim Pepea sudije istjeraju iz igre (u 90% slucaja dokazano NEOPRAVDANO) onda Lessi ugleda svjetlo dana...
A da li sudija može dati karton za udaranje suigrača, šta kažu pravila...? Ha, ha...e, to bi bio tek rock\'n\'roll, Pepe bi definitivno ušao u istoriju tad...
@sam 09.04.2012. u 14:37 @@ periklo 09.04.2012. u 12:12 Ok je svaka rasprava, ali mijesat inteligenciju i obrazovanje?? Mislim dajte ljudi, ne mozemo tako komunicirat. Haj jedan sto je fulio temu, ali dvojica, i jos vi nekog prozivate. E stvarno svasta. De malo google, wikipedija, pa osnovna obuka. Pa prica o fudbalu i kosarci? Kakve sad to ima veze. Nisam ja rekao da su igraci inteligentni ili neinteligentni, nego nekakvi naucnici. Jednostavno nije vise u modu da se prica za njih da su super igraci ali da su glupi, nego okrece se list i prica se da su jako inteligentni. Sto? To pitajte one koji upravljaju svim ovim. Ipak se u fudbalu vrte milijarde...
@ periklo Da se nisi zabunio,u kojem to pravilniku pise,ocito si fudbal zamijenio sa kosarkom, jer takvo je pravilo u NBA ligi!! Fudbaleri su uglavnom dobro palceni zecevi,a ne fakultetski obrazovani brisaci nosa dresom i pljvaci po travnjaku po kom se kasnije valjaju!!
cuj pepe glup ispo u ovoj situaciji. sada cu vam prezentovati njegovu intelegenciju u ovoj situaciji. svi znate da je on veoma eksplozivan i lahko se iznervira(osobina seriskih kasapina) i kao takav mora se negdje ispuhati. njega udara protivncki igraca, on se baca na pod i previja se (vise od glume nego boli) ali je jako iznerviran i zna da se mora ispuhati, i tada pocinje djelovati njegova super intelegencija. on razmislja ovako:\"moram nekog udariti, ako udarim ovog malog sto me skacio ne gine mi crveni, ali se moram ispuhati inace cu napraviti pokolj, sta da radim, a evo vidi prilazi mi arbeloa njega cu malo peteci da se smirim i necu dobiti karton, a smiricu se i tako cu pomoci i sebi i ekipi\" e ovo je sve bilo u djelicu sekunde. mozda sada vidite njegovu genijalnost.
ma m.ajm.un , i m.ate.r bi svoju u.dario , a kamoli piattia ili messia kada mu je na ruku nagazio , na.mjerno !!!
ma on je znao da treba udariti nekoga hahahahaha seljo cumuras
najveci glupan od svih igraca koji igraju u velikim timovima
jebho li ti svoje mrtve govhnaru jedan portugalski
Ne gleda cojk gdje udara xd
Navijam za Real Madrid odavno,nije sporno da je Pepe kvalitetan stoper,ali brate mili momku fali neki čip u glavi definitivno...sve ovo što on u zadnje vrijeme prezentira(udaranje,simuliranje) blati ugled Reala!Iskreno žalim za onom generacijom Zidane,R.Carlos, IL Fenomeno,Guti i naravno VELIKI RAUL,tada nije bilo ovakvih situacija...HALA MADRID!!!