Mourinho nije došao na press
0

Pepe sudiji: Kakva pljačka kur... sine!

Totalsport
Pepe (Foto: AFP)
Pepe (Foto: AFP)
Trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho i njegov pomoćnik Aitor Karanka nisu se pojavili na zakazanoj press-konferenciji nakon utakmice 29. kola Primere i gostovanja kod Villarreala.

Kontroverzni susret na El Madrigalu završio je 1-1, a Real je kraj susreta dočekao s čak tri crvena kartona. Isključeni su Sergio Ramos i Mesut Özil, kao i trener Mourinho. Svi su isključeni nakon izjednačujućeg gola Villarreala u 83. minuti koji je zabio Marcos Senna iz kontroverzno dosuđenog slobodnog udarca.

Ramos je drugi žuti karton zaslužio nakon grubog starta, dok su Mourinho i Özil poslani na hlađenje zbog ironičnog pljeskanja na odluke sudije Josea Paradasa Romera.

Marca piše kako su Realovi igrači u tunelu pri izlasku jadikovali kako su pokradeni, kako riječima, kako gestama (Ronaldo).

Portugalski "mesar" Pepe bio je jedan od onih koji je koristio riječi i uputio ih sucu:

"Kakva pljačka kur...sine!", kazao je.

"Sudije nam ponekad previše štete nanose, ali moramo dići glave i ići dalje. Vidjeli ste što se dogodilo i koliko su nas isključili. Ali uzeli smo jedan bod i moramo nastaviti raditi naporno. Nema pritiska i svaka bi ekipa željela biti u poziciji u kojoj smo mi sada",puno je blaže nakon susreta komentirao Realov lijevi bek Marcelo.

U svakom slučaju disciplinsk organi Španskog nogometnog saveza (RFEF) će imati puno posla. Romero je navodno u svom izvješću spomenuo Pepeov komentar, te ga vjerojatno očekuju sankcije, isto kao i Mourinha zbog nepojavljivanja na pressici.