Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam slučajno zapeo za fugu na pločicama i sa palube broda upao u čamac za spašavanje a u letu sa palube naletio na prsluk za spašavanje i takođe slučajno uletio u njega...
Lazljivo smece.
mašio ruku? nastalo od imenice maš,znacenje-nepoznato,korisnici ove rijeci-neobrazovani.
a na snimku lijepo se vidi da pogleda u zemlju da ne bi masio ruku :D
Cuj nije namjerno onde ga nije ni dotakao Fabregas u onom duelu,poceo se valjati ko da ga je pokosio voz.A onda jos je pogledao gdje je Messiju ruka da bi je nagazio djubre lazljivo.I onda kazu Barcelona samo simulira
Jok eto ja sam ga nagazio !
nije on kriv sto mu je mesii stavio ruku ispod kopacke... ha ya :P
KRETENCINA PRAVA
Nisam ljubitelj Barce i Reala i samo sam gledao utakmicu radi fudbala. Pepe treba da bude kaznjen zbog nesportskog ponasanja na terenu. Posto mu ovo nije prvi put, kazna treba da bude drakonska. Godina dana zabrane igranja najmanje!
u izjavi fali da mu nije namjera da povrijedi \"kolegu\" pa i nije , on ne ppovredjuje igrace reala
ma dovoljno je reci Portugalac,ostalo se zvizdi...........
ovo izvinjenje je još gore i licemjernije nego sam prekršaj. Sramotno za ljude koje gleda cijeli svijet i u kojima mladi ljudi imaju uzore.
Pepe jednostavno rečeno .\" J e b e m ti svu familiju \"
Unicef raskinuo ugovor sa Barcelonom. - Jer ono sto rade Realu niju humano. hahahaha
Pepe je.be.m ti sve cigansko gore u Kakanj.
de ba sta sad,,nije ni prvi ni posljednji,,sta ste se okomili na coeka,,,hebo vam leessii sve...
dajte ljudi, vidi se da je mesi namjerno poturio ruku pod njegovu nogu, covjek se stvarno trudio da je izbjegne al mu se nije dalo :)