Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledajući on i Klopp su trenutno ispred svakog trenera na svijetu. Voljeli ih ili ne, poštovati ih morate.
Svima vama što serete za pare - Man United je potrošio isto ako ne i više od Citya od 2015 i ništa osvojili nisu. Guardiola je uništio Premier Ligu prošle godine i ove sama činjenica da je pobijedio protiv svake ekipe i prošle i ove godine je zastrašujuća. Guardiola, Klopp pa 10 mjesta prazno.
@AymericLaporte europa liga?
za njega je PROSINECKI pele
Ne konta se dok ne uzme Ligu sampiona.
Ono što je imao na raspolaganju igrača,mislim da nije bolji od Klopa.
ako je za trenera ove sezone, neznam zasto je Zidane na trecem. Ima barem 5-6 trenera koji su ispred njega po ucinku.
Kurcijola je blefer, cinik i neznalica, uvijek je vodio najbolje momcadi u ligi sa neogranicenim budzetom, aj nek uzme Inter ili Romu, samo bi se cesao po celavici...
@JahacMagle2019 koji k... on treba uzimat inter ili romu da se nekom dokaze? :D
Pa i Braco iz Vrbanjuse bi mogao biti najbolji trener da mu date 300-400 mil. za pojacanja i pocne kupovati igrace, gdje god je dosao ili je imao igrace iznad klase lige ili je imao pare.
Jest ali poslije Burima iz Čapljine
I nije mi jasno zasto Musemica nema na listi?
Kad sa Lesterom uzme titulu ko Ranieri nek se javi. Mada netreba osporit njegovu zaslugu, mnogi imaju odrijesenu kesu u klubovima pa svako 100 godina titula.
Lova, lova, lova pa 10 mjesta prazno pa Guardiola itd!!