Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovakvim sastavom i novcem ako vam je to zelja,onda nema se sta dalje pricati.
aBd vidjecemo hocetel proci.samo ti pasa Dzeku stavi da igra pa ces osvojiti ligu prvaka
Joj što ne mogu sada ovih novopečenih navijača Citya zato što se trener promijenio i zato što su doveli boga oca u klub. City nikad neće biti kao United i to je činjenica.
Klub do sada potrosio 600-700 miliona za 3-4 god i cilj je proci grupnu fazu? Pa to je duplo vise nego sto vrijedi prva ekipa Bayerna i ljudi osvoje LP!
Bayernova politika poslovanja je nenadmašna, zato i jesu u situaciji da ne znaju šta će od para ali opet ih nikad nećeš vidjeti kako nude 200 miliona za Ronalda jer njima ne trebaju zvijezde već igrači, zato i jesu osvojili LP i ako ih Pep složi kako treba opet će.
tako je mancini govorio pa bruka...kakav crni ManC
Ma ja ak ne budes u grupi s Bayernom,Barcelonom i Juventusom !!!
Pitanje da li bi prosli i grupu Sahtar, Fenerbahce, Napoli...