Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje pisanje uz vjetar. Trebas Murinju stope ljubiti.
ajde sjedite svi za okrugli sto i dogovorite se ko je favorit za naslov prvaka ...
Nije Chelsea, nije Liverpool, niste vi .... garant je Cardiff favorit za titulu
a gdje su sad oni Liverpool "fanovi". Kmeeeche u potaji?? Cekace jos 20 i kusur godina kad su mormoni i poklanjaju golove u odlucnim utakmicama. Sad nek ih sudija vadi kolko hoce.
Sve u svemu, ako City i osvoji LP, to ce najvjerojatnije biti na osnovu golova razlike, sto znaci da vec 46 godina nece zavrsiti ligu s najvecim brojem bodova. (2012. takodjer osvojili titulu na gol razlici op.a.)
Sta ti znaci LP? Liga prvaka? A po tebi gol razlika ne treba da odlucuje nista ?? Po tome bi npr. Grci koji su sve sa po 1:0 dobili trebali biti ispred nas u grupi? Pa sto nije Liverpool dao vise golova i sad bi im bilo svejedno hoce li City dobiti sve do kraja?
Prvo LP je tipfeler, mislio sam na PL - Premier League. Ne mislim da ne treba gol razlika odlucivati, nego kazem da je tuzno da City s onakvim kadrom igraca koji posjeduje ne moze osigurati titulu. Ne spominjem Liverpool uopce. Ja sam Unitedov fan. Niti spominjem Grke ni "vas".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pellegrini: Nismo favoriti za naslov prvaka Ozbiljno ??
Pa nemoj tako, razvedri se malo. Biće bolje, nek' smo živi i zdravi.