Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebo si da budes kaznjes sa 5 utakmica zato sto su upetljao AC Milan bez razloga jer im je kao poklonjeno nesto bilo protiv barcelone mamlaze jedan latinoamericki
haha pa i jeste :) isti sudija ako se sjećaš barci nije sudio 2 penala protiv milana u prvoj utakmici u osminifinala u sezoni 2011/12 ;)
jes za navijace barcelone
A ti sigurno nisi vidio kakav je penal sudjen protiv valencie, ili go iz ofsajda protiv sosiedada ili protiv seville, uhvatite se za jednu sudijsku gresku u korist reala i jebete iz dana u dan stime, a sto barci pomaze skoro svaku to je ok
prvo o kakvom golu iz ofsajda protiv sociedada govoriš ? drugo, barci za razliku od reala ove sezone nije poklonjen nijedan bod iako jesu poguran protiv valencije gdje su izgubili i gol iz ofsajda protiv seville ali je tu utakmicu barca dobila 4-1... realu je pomognuto protiv granade i elchea gdje su im poklonjene pobjede + penal koji nije suđen atleticu + gol iz ofsajda ronalda protiv valencije u utakmici koju je real dobio 3-2... a da ne govorim o mnogim drugim stvarima iz prethodnih sezona ;)
De ti jarane pusti sudije, hajde malo radi na tome da napravis pravi tim od svojih individualaca.
sad ce tebi tata Dzeko ,cuvaj se bolje ti je !
Plus ti si glup ko star kurac
ko mlohava cuna
ko mlohava cuna
konj se žalio na sudiju a sudija mu pomogao ... čist penal barci nije suđen prije tog + poništen čist gol fabregasu
Onakav penal za Messija sam samo u Top lista nadrealista vidio, kad uskacu u sesnesterac.
e onda sigurno nisi vidio kakav je realu suđen penal protiv elchea i u kojoj minuti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)