Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidan je postavio igru za 10. Osakacen Real je sinoc trebao da uvali barem 2-3 gola. Tako bi i bilo da Hart nije vrh vrhova. Modric i Casemiro su ih iskidali u sredini. Bale prolazio kad god je primio loptu. Zidan izgleda zna i sa klupe.
Da je Pellegrinija stavit u napad, zabio bi 5 gola u roku od 3 min. jer bi svi igraci Reala odmah pobjegli.
Smijesan lik da ne kazem pickica.Meni nije jasno kako su onako pickasto odigrali tekmu na svom terenu i to onako losem Realu koji je ocigledno dosao na Etihad da ne primi gol.Jos da stvsr bude gora Real je bio i bolji posebno u drugom poluvremenu.Sve u svemu moli ti Boga da ne prodjete ko Wolfsburg jer ako se Ronaldo vrati to vam je to
Gospodin covjek.
Pelegrini,puno si optimistican po pitanju te Realove zadnje linije.... zivi bili pa vidjeli
Isti Gringo sa Butmira