Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ajde pustite ga vec jednom kad mu ne dajete prilike da igra -.-" -.-"
poserem ti se usta i tebi i njemu
Sto se Pellegrini "posilio", kako su digli "Copa America" - ni dijamanti mu vise ne_valjaju. Moj Manuel, dok si cijenio dijamante, i City-jeve vitrine su se sijale!
Dzeko ko jambolija , samo klupe prekriva
ja mislim prvi trener u engleskoj koji bude dobio nogu si ti pelegrini ima da letis ko tica.. nisam neki strucnjak al mislim stim asortimanom ti nisi nista napravio oni juznoamerikanci unistise fudbal to neda babi svom lopte vuca je do iznemoglosti valjda bi se tim trebao graditi na koletivu svoju a ne na pojedincima iz j. amerike koji nisu timski igraci i zato man.city nece nista osvojiti ni ove sezone...
ti si dno dna jade jedan, a ni kloc nije vise što je bio
Ja ne znam ko dovodi trenere u MC od dolaska Arapa i novca,ali je činjenica da ne znaju naći ili dovesti TRENERA u punom smislu te riječi,prvo je bio Mark Hughes kome je najveći uspjeh bio to što je bio pomoćnik Alexsa Fergusona,onda dolazi Mancini koji je osvojio par Sccudetta sa Interom kada je klub bio na vrhuncu prije nekih 5 godina,ali nije uspio ništa da napravi u Evrpoi pa je zbog toga otupušten i na njegovo mjesto doveden Murhino,i na kraju ova TRENERSKA GROMDA,pa po čemu on može da vodi jedan klub sa takvim igračkim kadrom i tolikim potencijalom,i sa najvećim ambicijama,ovaj Pelllegrini može sa uspjehom da vodi,jedino Malgu,Zaragozu,Villareal,neke prosječne španske timove ništa više,on velike timove i timove sa ambicijama jednostavno ne zna da vodi...
Bio jednom Edin Džeko, dugo je na svoju priliku čeko, ali mu je pelegrini mirno reko sjedi Džeko i piji to mlijeko.
prirodni talent...A Vlado je dobru napisao takodjer...Na uzoru na Werthera.
Hvala Vlado...Nemoj tako o svom radu,mene je nasmijalo hahaha i meni je dobro...Pogotovo sto su i same postapalice izvan ustaljenih komentara na klixu,pa sve sto je drukcije,vise vrijedi.. zar ne? A Kamata ko je to tebe naljutio,nesto si mi hostile...Ne dijelimo isto misljenje,ja cu svoje pjesmice,a ti svoje standardne sablonske komentare,more tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bogami nisa ni ja