Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je čovjek,još malo pa će vlasnici televizija odlučivati koji će sastav izaći da igra o koji će rezultat biti.
izmarajuu ostale timove da bi barsa mogla osvojit primeru
Znači petkom recimo Njemačka liga,subotom Španska,nedjeljom Engleska itd.Tako bi ljubitelji direktnih prenosa mogli gledati preko TV-a direktne prenose svih utakmica svih evropskih liga.
Utakmice jednog kola svih evropskih liga treba rasporediti tako da se svaka od 10 utakmica igra 2 sata nakon početka prethodne tako da 20 sati dnevno imamo kontinuirane prenose.Na primjer da prva utakmica počne u 6 sati ujutro,druga u 8,treća u 10 itd, a zadnja istog dana u 24 sata.Tako bi se zadnja utakmica završila oko 2 ujutro.Pauza za spavanje gledalaca bi bila samo od 2 do 6 ujutro i prezadovoljni gledaoci bi mogli pratiti sve utakmice jednog kola bez prekida i dupliranja prenosa.
ljudi zbog vrucine, valja igrat po ovom jos u spaniji gdje je jos toplije
jos malo pa k\'o NBA
samo da bi stvorila g0vna dodatne termine i vise para nakamcili ...
100% upravu covjek! :D
neke se utakmice i smiju samo u ta doba prikazivati jer nisu za mladje uzraste, ima nasilnih rezultata :D ...P.S bezveze je sto jest jest u ta doba :/
TIP DANA, detaljna analiza.... 4fudbal .com
hahah garant mu poremetili, naučio spavati u ta doba
Pitam se sta je sljedece? Pocetak tekme u 6 izjutra?