Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da cujem sad komentare nacionalista.. ajde gdje ste ?
Nisam nacio - šovinista, al' je Džeko dobar k'o Milkos mlijeko.
Inače, Milkos mlijeko se priikuplja i na Ravnoj Romaniji. Znači, Džeko je za SVE Bosance i Hercegovce heroj od fudbala.
zna čojek šta valja, svaka čast i Cavaniju ali bitch please :) nije isto zabijati golove u engleskoj i talijanskoj ligi!
@ normalno da nije u italije jedno 5x teze dati gol nego li u engleskoj :)
ovdje ako nesto realno kaze za dzeku odmah ti svi udare dislike , pa dzeko je ok napadac i to je to *** vas on vise sta ga dizete, da neko kaze messi je bolji od dzeke vi bi rekli da nije , *** vas on u paksu :D
neka ba Baksuze, nemamo mi puno toga za pohvaliti. Pa ovo malo što imamo vala i treba da se forsira i kakav je da je naš je i za mene najbolji je! Neka našeg Džekice nije šala igrati za M. City, pa ti kako hoćeš.
Ja nebi ni prijašnje certifikate dao za Cavania. Cavaniju u napoliju izbiju loptu i on je ganja, leti za njom. Napoli i kad dobije 3:0 imao je jedva 40% loptu. Bunker i napucana Cavaniju naprijed. U urugvaju slično. Taj bi se u cityu izgubio nebi znao jel pošo ili je došo...
ovo aprolutno NIJE ISTINA !!!!! a KOME je Pelegrini ovo izjavio??? GDJE je to REKAO???? NOVINARIMA LAZOVIMA??? stvarno ste vise PRETJERALI!!!!
dzeko se ubio za njemacke. pricajte vi sta hocete
Pa ljudi moji,Cavani je statisticki losiji od Edina ! To bi samo bilo bacanje para !!!
@Robin.lood ..... nemanju sta komentarisati ,ali se kriju iza dislike-ova :)
ma jasta radiiiiiiii...ma jasta sineeeeeee...tako je pellegrini...to je strucnjak pravi...
da je dzeko ikakav cojek, oglasio bi se mojoj ponudi da mi sredi da otvorim cevapdzinicu na ethihadu. seronja pravi...ko ga jbe...da bog da slomio nogu
hahahahhahhahahahah...fakat je supak...
jesil ti dzeki pomogao da postane fudbaler da dodze u city de dino 2007 ne seri
Realno, Cavani je puno bolji.
Realno, ti si jučer izašao iz pičke i sad bi ti kao trebao da znaš nešto? Čičkovo ulje kosica treba doći u Englesku da pokaže šta zna, Džeko je next stage za njega. Broj utakmica = broj golova a svaki put uđe zadnjih 20 minuta, pametnom dosta samo nama je uvijek tuđe bolje.
Cavani je PUNO BOLJI, ja znam da volite Dzeke, i ja ga volim, vi kao da niste gledali Cavanija, realno puno bolji od Dzeke.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
http://www.petitions24.com/request_for_un_investigation_on_president_of_icty_mrth_meron peticija koju moramo svi potpisati za smjenu Merona, odgovornog za pustanje zlocinaca iz Haga na slobodu!
Svaka cast majstore,dovedi Isca samo da mu moze lopte davat i rijesio si problem.
To se trazi. Dekson znamo da nece razocarati!
Pa dobro ja sam to vec negdje predvidio jer je u malagi igrao sa visokim napadacem(Santa Cruz) pa valjda vise to preferira
Ovo je trener a ne onaj supak mancini
navijam da bude kako Pellegrini kaze :-)