Danas je lakše igračima
2
Pele: Nisam poznat samo na Mjesecu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je ovo ?
Brate, dosadio si vise i bogu i narodu sa tim svojim samohvalisanjem, popusti malo ziv bio! Ja ovo, ja ono, ja, ja, ja... majke mi, gotivio sam lika do unazad par godina, ali on je vise \"bolestan\" od price o Messi-ju, Maradoni, Ronaldu, ma smarac teski... Got the life papaze!!
Trenutno najpoznatiji klaun sporta svakako.
Ja stvarno ne znam da li mediji ovo napuhuju ili ovaj stvarno svako malo lupa ove izjave. Hajd\' što hvali sebe (svaka mu čast dok je bio igrač, mada bi u današnjem fudbalu bio kao Ibričić) al\' ne znam što smara s onim čupom Neymarom?? Pa gdje ćeš njega stavljati u istu rečenicu sa Messijem ili Maradonom halloooo..Definitivno je posenilio ili ga pojede ljubomora zato što Argentina ima bolje igrače!!
Koji je hvalisavac umisljeni ovaj Pele, nevjerovatno. U vrijeme kad je on bio golgeter igrala se sprdacina od odbrana i uopsteno od fudbala, a tekme su cesto zavrsavale vecim rezultatima nego danas npr. neke vaterpolo utakmice. A sto se tice \"dokazivanja na drugim kontinentima\", zasto frajer Pele nije dosao u Evropu da se dokaze kao svi juznoamerikanci? Presmrdio je cijelu karijeru u brazilskoj ligi, americki MLS da i ne pominjem, tek je to ispod svakog nivoa.
Koja je ovo isfristrirana bud.aletina, nevjerovatno stare mi... Idi mat.ori um.ri vise dojadio si i bogu i narodu sa gl.up.ostima svojim.. bio si igracina ali si pos.enilio, vidi se :)
Ma ok je bolestan u glavu! ogrebi ba
*ebo me svako ako sam normalan
joj jes lik dosadan... Pele, Messi je za tebe kralj
matori ne davi nas sa tim tvojim zadnjim trzajima, hajvanu jedan na jupiteru odavno pricaju o MESSI - u
a za messia znaju cak i na mjesecu
Gdje god si poznat smatraju te ludim...pa ti vidi...
jao pele, daj PRESTANI
Ovom jadu bi najbolje bilo da se navuče na heroin
Ustani kad govoris Messi !! U danasnjem fudbalu ne bi ti mogo ni s Messijem ni sa Ronaldom, uostalom dovoljno govori da si vecinu karijere u New Yorku proveo
Što mi ovaj Pele više ide na k..ac, malo malo, pa pojede pokoje go.vno, samo još on nije prizno da messi nije najbolji, umišljenak i kompleksaš
Matora budala, udarila mu starost u glavu, vise ni sam ne zna sta prica. Steta sto nisi do sad pod zemljom, bio bi veca legenda. Ovako sam sebi uskaces u stomak.