Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja futa od covjeka ovaj pele....hebi ti to kad on sam sebe mora hvalisati
@fiko_halimic jel te je.bo Pele?
napuhani navikani brazilci,kada je zadnji put neko od njih dobio zlatnu loptu ? meni je ronaldinho strah i trepet bio..a neymar mi nije vrijedan avio karte do barcelone.pele je sigurno naj igrac svih vremena,pa maradona..
Lagano se odmakni od mikrofona kralju.
Opet taj Pele, zar je još živ...
"možemo doći do zaključka da Messi ne bi bio ni među četiri najbolja igrača Santosa svih vremena!" U slučaju da potpiše nekad za Santos? Primaš li kakve pare za to što pišeš? Prima li pare taj što je odredio da si kompetentan da donosiš ovako briljantne zaključke? Boli vaša tupavost.
Ako niste znali davne 2000te pele je igrao u Đerzelez-Zenici, ko ne vjeruje nek potrazi malo na guugletu i tad je imao 47 godina, al je bio fit.
"u subotu je Brazilac argentinskog genija još dodatno degradirao. "Ne slažem se da je Neymar najbolji nogometaš u klupskoj historiji Santosa. Smatram da je to totalna glupost! Neymar nije čak ni u Top 3." Jel jos ko ovdje vidi neku gresku? Argentinski genij pa onda Neymar...! sta je pisac htio reci? valjda Brazilskog genijalca je degradirao- Neymara!
Moj Pele, da vidiš Meluna, pitao bih te ja koga bi svrstavao na prvo mjesto, ne u Santosu, već na kugli cijeloj.
Pele može dobiti titulu naj očajnijeg fudbalera svih vremena, koja tuga i jad od čovjeka, da ne može priznati da je neko bolji od njega. Ma Neimar je za pelea Messi :)
Malo ga prenosi, nemojte mu zamjeriti. Ne zna stari bi li piškio ili kakio.
dobar je pele i on je malo slagiran ko i ja...
daj ba vishe pele odjebi i ti vishe..tvoje je proslo, suti i uzivaj u zivotu
Opet se ove staronje javljaju !!!
koja futa od covjeka ovaj pele....hebi ti to kad on sam sebe mora hvalisati