Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da abramovic celzija nije uzeo 2003 godine, tog istog kluba nigdje ne bi bilo na mapi. malo pogledaj bolje, celzi je do tada bio klub ravan fulemu, u sjeni mancestera, arsenala i liverpula. malo bolje ukljuci mozak, pa onda nekome govori zalosno!!!
A gdje bi to man utd ili barcelona bili da nemaju para ??? oj kako si glup ne mogu da vjerujem........zalosno
pele stari prdonjo iskompleksirani ne javljaj se vise majke ti... svojim komentarima i izjavama samo odajes ocaj i nemoc i dzaba se svrstavas u istu kategoriju s messijem ili ronaldom jer istini za volju momci su te vec odavno presisali u svakom pogledu!
Chelsea veliki klub?!?! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Da nemaju novca bili bi u rangu sa Boltonom i ostalim hahahahahha Zna Peleeeeeeee hahahahahAHhahahahahahaahahahahahahahahah
ovaj pele je pravi show man. kad ne bi na usta, onda bi na g.
ili poput Edina Dzeke
Nije spomenuo Lazara Popovića .