Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je Farselonci ocekivao sam odgovor tipa. To je sve zato sto je Real u ligi dobio vise penala iako smo mi i taj rekord prekucali u Ligi prvaka, tada je bilo lakse igrati iako nije postojao crveni karton ili vas klasik, Franco je kriv. Mora da su vam ponestali izgovori. Sta je sa klupskom poslovicom laz + laz = istina, ako ista mogli ste se bar zbog toga potruditi.
Kako ono govore cmarcelonci. Ne moze Pele biti najbolji svih vremena jer nije tada otisao iz najboljeg kluba na svijetu u Evropu. Pa, dobro sto onda Messi ne ode iz Farse da pokaze da on moze bolje bez Xavija i Inieste. Hobit nije jos ni zabio 500 golova a vec najbolji svih vremena. Ovaj je sa tih 17 godina u finalu Svedskoj zakucao dva gola i to jedan koji je proglasen jednim od najljepsih na svijestskim prvenstvima. Bez hormona ili bilo kakve hemije. Valjda ga je zato FIFA zadnja 2 puta zaobisla kad su bile kontrole.