Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste li vi navijali za nas u kupu u sirokom ne serite. izađite i pobijedite dokazite da ste zasluzili titulu. ne vjerujem da postoji dogovor prodaja bodova.
NEMOJTE SAMO 0:0 MUKA MI JE VISE ZADNJI GO U DERBIJU DAO DIALIBA...
Nek bude i 0:0 ako treba, samo hocu da vidim dobar fudbal 1921
Lako vam ne ne biti pod pritiskom kad ste ga podudlali u svakom takmicenju. Ne vidim kako su u stanju pobijediti bilo koga s onakvim bukvama na terenu i onakvim panjem na klupi...
Uzmite ih i dajte Zrinjskom titulu
pa oni da mogu uzimati kako ti hoces bili bi prvi
puJ-do@ Sta je sporno? Jel to ja ne smijem imati svoje misljenje? Jel to JA MORAM navijati za zelju samo jer je iz Sarajeva? Jarane, navijam da Zrinjski osvoji titulu jer ove sezone je Zrinjski igrao fudbal, a vi ste igrali bunker.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Okreni obrni, bit će neriješeno, možete mi pucati minuse do smrti, X je jedini mogući ishod naših "derbija" :D džaba se palite :D
hajd ti to objasni poganoj primitivnoj divljackoj bagri iz kasabe
@puJ-do bio sam debilu nedavno, nema se sta ni vidjeti, zatucana primitivna sredina bez vode, kulture, ljudi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)