Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki govore da će Dybala biti budući messi jeli to istina.
Nema više Messija, da se razumijemo. Ali Paulo je fantastičan igrač.
Juve je prije par godina imao Pogbu i Vidala, sada više nemaju tih koji ginu kada gube. Izuzetak su B+BBC, Marchisio i upravo Dybala. Osim Dybale, svi ostali visoko kvalitetni igrači su makar zagazili tridesetu. Otišao im Coman, to prežaliti ne mogu. Doveli Pjanića, Benatiju, Higuaina i sada Rincona? Smiješno je to. Higuain može na Čizmi trpati, ali on nije igrač odluke u LP, zato ga se Real riješio. Ostale da ne pominjem..
@pegazus cuj Comana ne mogu prezaliti, pa nije im odigrao 5 utakmica ukupno. Doveli ga za 0€ prodali za 27mil€. A i igra poziciju krila a Juve nikada ne igra formaciju sa krilima.
@Joel Ne gledaš ti Juve, inače bi znao da im LW često glumi Sandro, koji je inače LB. A Juve sve češće igra i 4-4-2 i 4-3-2-1 a nekoliko puta su probavali sa 4-3-3 kada je LW bio upravo Sandro, a to je Comanova pozicija.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)