|

Paulo Bento: Rezultat nije realan

Paulo Bento: Rezultat nije realan
0
S
Sarajevo-x.com
11.11.2011. u 22:34
80
komentara
0

dijeljenja
Paulo Bento: Rezultat nije realan
Selekcija Portugala igrala je neriješeno i putnika na Euro 2012. saznat ćemo u uzvratnoj utakmici u Lisabonu. Selektor Portugalaca nije zadovoljan rezultatom i terenom na kojem je njegova ekipa večeras igrala.
Bosna i Hercegovina imala je nekoliko dobrih prilika u posljednjim minutama utakmice. Portugal je najviše prilika kreirao preko krila, ali izostala je završnica Cristiana Ronalda. Ulaskom Ibiševića, Bosna i Hercegovina je stvorila više prilika, pogotovo preko nekoliko kontranapada. Sve će biti odlučeno na Stadionu svjetlosti u Lisabonu.", piše portuglaski list Abola.

Selektor Paulo Bento vjeruje kako je rezultat nerealan te da je njegova selekcija trebala pobijediti u večerašnjoj utakmici.

"Pepe je odigrao odličnu utakmicu, bez greške. Bili smo bolji cijelih 90 minuta, bili smo hrabri i bolje organizovani. Rezultat je stvarno nerealan.", kazao je Paulo Bento koji vjeruje kako će Portugal pobijediti u utorak u Lisabonu i otići na Euro.

"Moramo ostati prisebni jer je ovaj rezultat veoma opasan. Igrali smo protiv dobrog tima i slab teren donio je nerealan rezultat. Mislim da UEFA ne bi trebala dozvoliti da se ovako važne utakmice igraju na ovako lošem terenu.", kazao je Bento.
Prijavi grešku


Komentari (80)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...