Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi komentatori su tokom svake utakmice brazila na sp isticali njegovu sjajnu sezpnu barci...
Glupi novinari, ko sve pise clanke, nevjerovatno. Ne placaju za posudbu 50 miliona, vec je igrac posudjen u Guangzhou UZ MOGUCNOST kupovine igraca za 50 miliona nakon zavrsene sezone.
Para nikad dosta, radili su dva posla...
@FinizzaAlberto Plati stan i hranu danas sve to puno košta
paulinjo je proglašen najgorim igračem totenhema u istoriji kluba
De neka mi neko od ovih strucnjaka objasni kako se to peru novci. Hajd daj mi korak po korak, da I ja operem ako je tako lako. Puknu ljudi termin peru novce, a siguram sam da niko zive veze nema sta to u praksi znaci.
@b1ackfie1der Otprilike , ne moze se tek tako davati lova sa jednog racuna na drugi, jer mora postojati pokrice zbog cega je se ta lova prebacila. Ukoliko ne postoji pokrice pare nisu ciste i ne mogu se koristiti u legalnim novcanim transakcijama jer ce se neko zapitati da ta lova nije nastala prodajom droge , krađom ili neko trecom ilegalnom aktivnosti. I ako se lova salje kao poklon, mada sumljam da u ovolikoj kolicini moze biti onda je drugaciji porez na tu lovu.
@crvena_puca E sad da sve to ne bi bilo ofirno , jedan igrac se seta iz jednog kluba u drugi, i vrlo je tesko procjeniti koliko taj igrac vrijedi sto je idealno za malverzacije ...
wash money
😨🔫✝️
dze ima da se prenosi ta kineska liga? dze? jel na arenisportu? dzeima? daj ba recitemi?
Normala covjek za pare igra hebo te prica suplja!!
hahahahah