Uspješno liječenje u SAD-u
13
Paul Gascoigne: Nikada više neću probati alkohol
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajme je propao, ko dedek izgleda...što alkohol, droga i život sa Srbima učini od čovjeka...
Kad se vrati proslavit ce to uz koju casicu :)
I ja to govorim svaki ponedeljak
http://www.youtube.com/watch?v=UXuXu-jDN1E
Bilo ga je uživanje gledati kako igra. Imao je srce za desetoricu i pardona nije davao nikom. Svaka čast majstore ! Samo najveći ustaju i kad gube i bore se dalje. Pi..ke odustaju.
Odoh sad popit jednu pivkanu!
ja sam liječeni alkos ne pijem baš ništa od septemra 21 2003. i dalje svaki dan se borim sam sa sobom. PRestao pušiti avgust 2010 uplašio se bio bolestan, kada bih morao koristiti cigrete ili alkohol, uzeo bih alkohol ako bih se mogao kontrolisati količinski . Duhan je ubica, razara čovjeka, alkohol razara porodice.
Jeste sigurni haha kakve sve gluposti neces procitat.
Umri smet.ljaru Pjan.duro smr.dljiva :)) Umri ba da te svi vole..
Nije ni dosad probao, nego salijevao.
Sta ima, nece vise. Vise vjerujem lokalnom narkomanuda se napio pa da izgleda ko da se opet isnuo u venu.
pa na zapadu se alkohol preporucuje...ne znam sta je problem
Sve se bojim da neće više. Ali neće ni manje.Čini mi se da i njega sustiže sudbina Gerogea Besta.
hahahaha nema od tebe brate nista, poslije ebanja nema kajanja
Mašala Gaza, mašala!
Saznajte kako zaraditi na kladionici bez puno muke, pametnim investiranjem i strpljivom igrom. Strpljenje je najbitnije. U probnom periodu mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića, u 50ak dana. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i navratite na moju stranicu WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR