Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ga je otres'o, nije džaba sigurno.
@Doliprane Nafurali se na Balkance heheh 😂
Ako ga je napenalio zbog rasistickog vrijedjanja onda mu treba cestitati i svu lovu koja uefa odvaja za borbu protiv rasizma na godisnjem nivou njemu proslijediti na privatni racun.
ne branim navijaca, ali evra i drugi tamnoputi igraci mogu se na bolji nacin boriti protiv rasizma sa svim novcem i medijskim utjecajem koji imaju.
@Netixba u SAD-u upravo ima akcija gdje tamnoputi igraci klece kad svira himna. trump ludi za tim i dugo je vremena to bilo u medijima. mnogi igraci su to podrzali i pocela je debata o rasizmu. evra i mnogi drugi igraci mogu pokrenuti protest da se bas takve stvari ne desavaju u nogometu (ukljucujuci taj primjer partizana.
I love this game :D
Ma kakav ba racizam u Marseille-u navijaci svi Arapi .Nigdje veze
Ja mislim da nije suspendovan nego da mu je uručen otkaz, sto je skroz druga stvar novinari.
Ja mislim da nije suspendovan nego da mu je uručen otkaz, sto je skroz druga stvar novinari.
mislis il znas?
@Nadbiskup Znam. Noga mu je. (Što jeste malo ironično.)
Pravi crnacki berac pamuka.
@Netixba Pa i pecina je na ovom svijetu ... mogu koristiti instac i twitter , btw glup si.
Éric Cantona 2
covjek izdvoji novac za klub za kojeg zivi,dodje u portugal da bi bodrio ekipu,i maneken ko fol pametan udari svog navijaca.Zasluzio je otkaz(ovaj navijac sigurno duze voli marsej od evre)
Jeli ovaj ono krme sto je Mujdzi dohakao sa karijerom.
nije.. to je bio malouda
Husrefe reaguj, evo slobodnih papira.
Evra ima 1,78%SPAHIĆA
Ovaj lik je toliko NAFURAN da je to nevjerovatno. Vec odavno zasluzuje DOZIVOTNU ZABRANU bavljenja sportom. Na njegovom slucaju vidimo koliko je suludo davati toliki novac ljudima bez SKOLE i MOZGA! Ne treba zaboravti da je on organizator sabotaze protiv selektora i razlog losega rezultata reprezentacije Francuske na SP 2010. Jednom rijecju KRETEN... NARCISOIDNI.
@Netixba Pa on prijatelju zna samo trcati i loptu sutati. Kakav tu mozak ili kakav drugi ti dokaz treba? GLUP JE ko oklagija, i tacka. Njemu pare i znacaj ne treba dati, jer onda dolazi do ovoga ili jos gore: svadja s novinarima preko novina i tv-a,javna svadja s bivsim kolegama, sa selekorom,tuca s navijacima bez ikakvog razloga. Jesi li ti glup ili sta? Sada bez toga znacaja dolazi alkoholizam, kocka, tuce po kafanama, hocu reci batine po kafanama itd. Hajde, neka sada ode u Marsej u grad?
Spahicu uci...ovako se to radi :)
penzija