Nogomet
0

Pastore: Mnogo se toga promijenilo otkako je došao Zlatan

Totalsport
Javier Pastore (Foto: AFP)
Javier Pastore (Foto: AFP)
Prošle sezone 23-godišnji argentinski nogometaš Javier Pastore došao je kao velika zvijezda iz Palerma u PSG. Po dolasku u Pariz, u novi klub, Pastore se tako i ponašao na terenu.

Od starta je bio vođa nove ekipe, lopta je uglavnom bila kod njega kada je pariska ekipa gradila napade, ali ovo je ljeto mnogo toga promijenilo i iz njegove pozicije. Promjene su uslijedile zbog dolaska Zlatana Ibrahimovića.

"Drugačije se igra nego prije. Prošle sezone je lopta uistinu bila često kod mene. Osjećao sam se kao pokretač mnogo toga na terenu, no danas igramo drugačije. Prvenstveno loptu dodajemo Ibrahimoviću i Menezu. Sada mnogo češće preskaču mene u igri", rekao je pomalo tužno Argentinac koji je postigao tek jedan pogodak u Le Championnatu, tokom osam nastupa.

"Ne izazivam nikakvu svađu, niti sam nezadovoljan. Samo želim podvući da je igra od ove sezone ipak drugačije koncipirana. Još se uvijek svi uhodavamo u to, tako da ću i sam sigurno bolje igrati kako sezona bude trajala", rekao je Pastore.

Podsjetimo, danas (utorak) PSG će na svom terenu ugostiti hrvatskog prvaka Dinama. U pitanju je utakmica 4. kola grupe A Lige prvaka. Nedavno je PSG slavio u Zagrebu 2-0, te nakon tri kola Ancelottijeva ekipa ima šest bodova. Dinamo je i dalje bez bodova, ali i bez postignutog pogotka.