Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Zaka, još jednu sezonu u Želji i ne bi bio u ovim govnima. A frajer navro u Partizan i sad vidi u kakvim je problemima...
@s3josexon Gledao sam nekoliko utakmica,bio je dobar ali ima tu neke druge price iza svega.
Tek će skontati da je Turčin.Turcima nema mjesta u Srbiji.Moj Zaka tako ti i treba odletio si ko muha na "govno".
Danas vidjen kako čući ispred Partizanovog stadiona dok se ostali pripremaju za tekmu.E moj Zakariću da si ostao još jednu sezonu u Želji potpisao bi za bolji klub i ne bi do ovoga došlo, poletio Zaka da raskine sam ugovor sa Željom a tamo u Beogradu predstavljen kao najjače pojačanje.
Idi Zakaricu medzu ljude u Tursku
Igrac sa dvije lijeve nozice. Trebalo bi objesiti prvo bazdarevica pa sve ostale korumpirane trenere koji su forsirali ovog prevaranta.
Teletoptik? Ovaj klix je dno dna novinarstva, pa nema clanka u kojem nema pravopisne greske
I opet ce dobijat pozive.