Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bulevar na preparatima. Pokosio ih "rafal" iz Danske.
Iznenađenje petarda Partizana!?!? Pa jeste, ali samo za one koji ne znaju kakvo je stanje u tom klubu! Uprava nikad gora, trener amater, igrači amateri, stranci tek amateri, verovatno nikad lošiju upravu i ekipu Partizan u svojoj istoriji nije imao, no što je sad ima!
Ipak mislim da je gore bilo protiv croacije Zagreb...isto 5:0...
Osim 5-0 imali su jos 5-6 zicera. 10-0 bi bio realan rezultat.
Bosnjo komentarise Srpski fudbal …😁gdje su Sarajevo ,Zeljo,Velez ? Jesu oni igrali sa Mancesterima mozda 😂
Fk Sarajevo jeste mamlaze
Brate golčina što jest,jest uf podera mrežu.
Je li i dalje zovu sANICANINA 😂
Kad je moj stari dobio stan od firme, u liftu je upisao svoje ime, masnim crnim flomasterom, PFC...
,👍😁🤣🤣🤣🤣🤣,pripadaju Šabanligi!!
Kad procitam ove komentare, nema nam spasa... Mutavi urlatori zvucnih nadimaka spominju oluju, ovaj dolje zlocine u ratu... Kladim se da nisu stariji od golfa 4... Bilmezi, tastatura ratnici, daBogda vam rat bio u kuci!!! Kakve veze ima, hebena utakmica sa ratom.
Uffff.... Da su normalni, pa da ih i mi podržimo... Ovako samo mogu reći, nek su izgubili 😊
Lijepo rečeno! :)
jadna srpčad, kara ih ko stigne
ovi srbi puše gdje god stignu
Mislili bekani lahko ce sa dancima.
Klix je mesecima čekao priliku za ovakav provokatorski tekst, čuj bruji internet. U redakciji igraju oko vatre u potpunom delirijumu
A ja golcine u pm cc 😬