Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodato
pokušavaju dovesti prvenstvo u red jer parma ni sama nije znala dali će igrati ili ne,prvenstvo im je totalno neregularno sa ovim zbivanjima oko parme,savez im je dao 5 miliona tj klubovi a juventus je u sporu sa istim oko 430 miliona eura i vraćanje titula
Ne namjestaju samo Italijani... Kladionice su veliki biznis i one su unistile sve sportove... Koje su samo Pare uzeli zbog ove pobjede Parme i koliko se lavata zaletilo da uplati na Juve....
Juventusu nije trebala pobjeda a pogotovo jer protiv Monaca u utorak imaju priliku da prodju medju 4 u Evropi i to je najbitnije a znam jer pratim. Parma nije uopcr toliko losa, samo imaju losu srecu manjka novca pa su gubili dosta bodova od strane figc ..
Senzaciju? Hahahahhaha, Juve igrao trecom postavom i to namjerno pustili Parmu da pobjedi da ih pokusaju spasit od ispadanja iz Serie A.
Skoro ista postava igrala i u kupu kad su razbili fiorentinu
Ni blizu nije igrao isti tim kao protiv fiorentine. Ogbonna,Padoin,Sturaro,Coman,Vitale,Pepe nisu igrali u pobjedi Juventusa.
U proslom kolu pobjedila Udinese , a u ovom Juventus .Talijani ponovo namjestaju .
Ne dipr !