Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako imaš razuma Saša VRATIĆEŠ SE jer TO JE U TVOM(i opet TVOM)INTERESU.
ČEKAMO TE SAŠA!!! ;-) BOSNA I HERCEGOVINA JE UZ TEBE
ČEKAMO TE SAŠA!!! ;-) BOSNA I HERCEGOVINA JE UZ TEBE
@ Dobro jutro Kolumbo.To sam ja skontao prije nekoliko mjeseci.Moje ime i prezime su jedino objavili javno, a da nisam bio vulgaran,nego im smeta kad ih neko onako kulturno ....... znas vec..U potpisu je bio nick koji se nikada vise nije pojavio na sa x.Tako sam ustvari skontao da je to neko od te bagre.
@ cool uzeo si mi nick.
mashallah da hoce nemoze bosanac bez bosne noge idu kud hoce ali srce puno bosne
vrati li se, bas je PAPAc....
Sasa kralju tivra se bicemo beton s tobom i Salihamidzicem!!!!!
Hjooo ibra je meni kralj...cuj vidio sam grupe...ibra de vidi ima li kakvih parova...
ibra jesi ti dobar kakve grupe nije to jos izvuceno
Otišo si, nek si, nek si i nisi bio nešto naročito seksi....
Dobro nam došao, potreban si..
Bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević je jutros pojeo hurmašicu u centru Pekinga. NS BiH je odbio komentirati najnoviji potez karizmatičnog selektora.
PA PAPAC DRAGI GORE JE SADA U SAVEZU NEGO 2007 HEHEHEHE, NE VRACAJ SE I NEMOJ DZABA VRIJEME DA GUBIS, UZIVAJ U RENGERSIMA I TO JE TO. VIDIO SI I SAM GRUPU U KOJOJ SMO NA KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO NEMAMO TEORETSKE SANSE I DABOGDA NIKADA NE OTISLI ODRECU SE I JA BOSANSKOG DRZAVLJANSTVA KO SALIHAMIDZIC HEHEHE!
Znaci sad ce tebi izbrisat komentar