Portugalci se vratili u Lisabon
0
Paolo Bento otkazao prvi trening reprezentacije
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo me podsjeca na rocky IV kad rocky trenira po brdima sa balvanima :) a onaj rus sado mazo hi tech treninzi.... zmajevi u blatu treniraju a ovi shabani kupke masaze ono ovo.... znamo ko je pobjedio na kraju u Rocky IV :))
ajde ba izbacite ih, da imam o cemu unucima aBd da pricam
ok... heheeh dobro sta ste svi odmah napali evo : BOSNA JE SANPION NPRIJED ZMAJEVI OOOOOOOOOOOO eto!!!!!!!
Prestani pratiti \"fuzbal\" ... hvataj se Kremenka Vilmaaa !
evo ,,,, .... ,,, .... !!!! ????? dovoljno =)
tačka, zarez??
To da imaju više vremena za okupati se, da operu svu onu prljavštinu iz selendre
Vilma gubitnice jedan ! nikad nema predaje nikad ! \'\'lopta je okrugla a utakmica traje 90min\'\' - Sepp Herberger ;)
dosadni se vise s tom euforijom te razvalit cemo ih u zenici jadan ronaldo i sl. a ocigkledno je da su lose igrali poslije utakmice svi kritikuju ibisevica zato sto se prije pomirimo s tim da cemo nazalost izgubiti bit ce nam lakse zato vise dostaa s tim vidjece ronaldo ko je dzeko jer ocigledno je da nista od toga nismo vidjeli etooo ja bih voljela da pobjedimo ali realno nemamo sanse baj baj
u 21 sat po lokalnom vremenu :)) A mi ćemo utakmicu (koji ostanemo u Bosni) gledati u 22 sata po našem vremenu-zbog nečega što se zove vremenska razlika :)
Pa u koiko je utakmica ovdje pise da pocinje u 22 sata, dok u drugom clanku pise: \" Uzvratni susret baraža za odlazak na EP između Portugala i BiH na rasporedu je u utorak u 21 sat u Lisabonu.\" Hajd se dogovorite pa nam javite :D
derpei idu na pedikir manikir i ostale derpaske zezancije.
Ma ne valja im teren za trening garant
kupke i masaza za princezu Cristiny.......razmazenko fuuuuuj ZMAJEVI - GIGANTI
sigurno im pozlilo od svjezeg zraka iz zenickog mitala.
pamtit\'će oni Zenicu dok su živi... a i Lisabon i razultat 2-2... jer prvi put ne idu na evropsko prvenstvo...