Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupljam sličice dugi niz godina ali marka i po po paketicu je cisti bezobrazluk
Messi ima posebnu sobu u kuci dje ima salove, plakate od Zeljeznicara, lepi slicice u album od igraca i zelja mu je da zavrsi karijer u Zeljeznicaru
Ne zaboravi Rafu i famozni album hahah i još famoznije sličice Željka Kalača.Nema kome po 10 puta nije došla u paketiću,meni je u jednom od 5 sliba došlo 4 njegove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ured prije 20tak godina paket bio 0,5 km. Ovo od 1,5 je cisti bezobrazluk. Ali i to je psihologija, jer ce dijete ( kao i ja onomad) radije kupiti slicice nego uzinu na skolskom odmoru.
Tito je kraljicu odero jos odavno kad je ona dosla sa kraljom, na njegov rodjendan tito je napijo kralja i odveo kraljicu u kuhinju da joj pokaze kako zna tortu da pravi i tu je tito nju podero ko fisek! i zato mu je sve dala
Skupljalo se 2014😍😍
Nisu slicice skupe nego smo mi fukare , standard sirom evrope raste , samo je kod nas jos uvijek 0.80 centi skupo .
za prave kolekcionare ni 100KM nije skupo
Bas moras biti mentalno retardiran da se bavis ovim skupljanjem nekakvih glava fudbalera
Ono skupljanje 2014.kada smo se plasirali na SP u Brazil ne moze nista zamijeniti. Osjecaj kada smo se mo stariji vratili u mladost, kada smo se druzili, pili kafu i razmjenjivali slidze. Album popunjen i ùmotan u celofan!
Nekada su slicice, stripovi i klikeri bili sve...
Cuj 1.5km wtf ??? Jel neko moze provjeriti kolika je cijena slicica u inostranstvu, kontam ovi nasi prevaranti dignu cijene da se sto vise obogate.
Ako su vam platili reklamu trebali su vam reci koliko album ima slicica
Dobna grupa koja skuplja sličice, uglavnom ne čita klix.
Ma nije tacno... panini skupljaju samo ozbiljni ljudi
Super! Jedva čekam da skupim sličice od Bošnjačke i Srbijanske reprezentacije
A čekaj zašto bi odrasla osoba ili čak adolescent skupljao sličice? To bila fora kad sam bio treći osnovne
Ovo je legalan nacin da te opljackaju, ako su moje kalkulacije tacne, da ti je svaki paketic perfektan, bez duplikata, trebalo bi ti 203KM da ga popunis...
eh nekad smo i po 10 sati znali rokat slicica
Pola i cijelo u ovo je bilo nesta neizbrisivo u odrastanju. Dal danasnja djeca igraju to uopste?
E cuj 1.50 KM paket.. U moje doba bilo 0.50 KM... Pa ko ce ovo da skuplja, treba 5 glava za album najmanje...