Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazite opet da ne prepisete pogresnu vijest kao prosli put. po vama je bayern vec triput kupio Sanea
Kriva je uprava na celu sa osudjenim kriminalcem Henesom. Odugovlacili su i govorili da ima jos vremena, da se transfer realizirao na vrijeme nebi covjek igrao tu utakmicu protiv Celzija i nebi se povrijedio
Inace Bayern je Sanea prije otprilike 3 godine mogao kupiti za 50 mil., De Bruynea takodje ali krimos Uli i alkos Rumenige su smatrali da je to preskupo hahaha. Srozase legende Bayern.
Draxler i Bale neka dođu, i eto ekipe koja može do 1/2 finala CL.
mora na operaciju,steta
150 milja, pastejebo, ne vrijedi brate mili, ne pratim city, ali ovaj se nije bas naigrao proslu sezonu.
kakva panika,za osvajanje prvenstva njemačke imaju ekipu , a ligu šampiona mogu samo posmatrati iz daljine. bayern će biti onda jak kada bude u ekipi imao 80% njemačke reprezentacije.
evo gace im se od panike tresu :D